Starity

A Republic nyújt segítő kezet az egészségügyi és anyagi gondokkal küzdő Rékasi Károlynak

2016. november 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész még mindig a tavaly motorbalesetéből lábadozik, ami miatt már többször meg kellett őt műteni.

hirdetés
A Republic nyújt segítő kezet az egészségügyi és anyagi gondokkal küzdő Rékasi Károlynak
Fotó: RTL Klub

Igencsak rájárt a rúd az elmúlt másfél évben a Barátok köztből ismert Rékasi Károlyra, hiszen nem elég, hogy súlyos balesetet szenvedett tavaly júniusban, a fellépő szövődmények miatt többször meg is operálták, ezért pedig hosszú ideje nem tud munkába állni, ami jelentős anyagi veszteséget jelent számára.

A színész köztudottan jó barátságot ápol a Republic zenekarral, melynek tagjai segítő kezet ajánlottak neki, ugyanis november 20-ai fellépésük bevételét Rékasinak kívánják ajánlani – ezáltal hozzájárulva kiadásaihoz. 

Félve hívtam fel [Rékasit]. Nem tudtam, hogy mit szól majd az ötlethez, tartottam tőle, hogy mérges lesz. Szerencsére jól fogadta, és nagyon meghatódott. Karcsi most van nehéz helyzetben, anyagilag is, de nem ez volt a fő szempont a koncert szervezésekor. Amikor mi bajban voltunk, ő mellénk állt, mindenhova eljött velünk fellépni. Most mi állunk ki mellette

– nyilatkozta a Blikknek a zenekar dobosa, Nagy László Attila a frontember Cipő halálra utalva.

A zenekar jó barátságot ápol a színésszel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek