Starity

Natalie a Twiterren tudta meg, hogy nyert

2010. október 09. 11:11   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok mindenre jó a Twitter, a sztároknak is: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Natalie Horler, a Cascada énekesnője a Twitteren értesült arról, hogy nyert az UMA-n.

hirdetés
Natalie a Twiterren tudta meg, hogy nyert

Felhasználók milliói követik kedvenc sztárjaikat a Twitteren, és természetesen írogatnak is nekik mindenféle üzenetet, jókívánságot, kérést, kérdést. Vagy esetleg gratulációt, ha nyert az egyik kedvenc bármely díjátadón.

Így volt ez Natalie Horler énekesnővel, a népszerű Cascada formáció tagja ugyanis szintén jelen van a csiripelős oldalon. Ő azonban nem tudta, hogy nyert: a gratuláló üzenetekből jutott el hozzá is a hír, hogy a Best Dance Act kategóriában nyert a csapata, az UMA díjátadón, mint ahogy azt az előző napokban hírül adtuk.

„Tényleg? Nyertünk? Köszi, hogy tudattatok róla, LOL! Itt találtam a hírt a mi Twitter-oldalunkon! Bezsongtam! Köszi, hogy szavaztatok ránk!” – írja Natalie a hivatalos twitter oldalán.

Gratulálunk mi is a csapatnak még egyszer! Javasoljuk, Natalie, hogy tartsd fent a Twitter-profilod, így máskor is értesülsz a veled, illetve a csapattal kapcsolatos hírekről!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek