Starity

Segítő akciója miatt támadják Rubint Rékát

2016. november 05. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint arról korábban beszámoltunk, a fitneszkirálynő segítségével egy hajléktalan férfi, Józsi bácsi megtalálta vidéken élő édesanyját, ám sokak szerint ezzel csak újabb követőket akar gyűjteni Réka.

hirdetés
Segítő akciója miatt támadják Rubint Rékát
Fotó: Facebook/Rubint Réka Oldala

Rengeteg emberhez jutott el Józsi bácsi története Rékának köszönhetően, aki először étellel segítette a férfit, majd rajongói segítségével kiderítette Józsi bácsi édesanyjának címét. 

Réka fodrászhoz vitte az urat és új ruhákat is vásárolt neki, majd saját kocsiján vitte el az urat 78 éves, Tiszadadán élő édesanyjához, akivel könnyek között ölelték át egymást 10 év után.

Természetesen az internet trolljai nem hagyhatták szó nélkül a fitneszkirálynő akcióját és hevesen támadták Rékát. Szerintük ugyanis csak újabb követőket és Update-vásárolót akar szerezni a háromgyermekes anyuka. 

Schobert Norbi azonban felesége védelmére kelt:

Bárki úgy gondolja, hogy ettől többen vásárolnak majd UpDate termékeket?!

– nyilatkozta a Borsnak Norbi.

Ennek az embernek egy vágya volt az életben, újra átölelni az anyját. Réka példát szeretett volna mutatni. Vannak állatvédők, természetvédők, Ligetvédők...embertársainkon miért nem akarunk segíteni? Ezeknek az embereknek semmilyen lehetőségük nincs. Nincs egy hely, ahová bemehetnek, tiszta ruhát kapnak, megborotválkozhatnak, fogat moshatnak, és elmehetnek egy állásinterjúra, hogy új éle­tet kezdjenek. Egy lehetőségük van, az utcán kínjukban inni. Igenis, legyen divat segíteni másokon! Ha valakinek csak háromszáz ismerőse van, akkor is tegye ki, ha segített valakin!

– üzente a nyelvüket feleségén köszörülőknek az UpDate rendszer megalkotója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek