Starity

X-Faktor 2016: Balogh Eszter és a Jaggers az első két kieső

2016. november 06. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostantól nemcsak SMS-ben, hanem a csatorna saját applikációján keresztül is lehet szavazni a versenyzőkre. Emiatt viszont egy új kiesési rendszer van a showműsorban: minden adásban két produkciótól búcsúzunk.

hirdetés

Az utóbbi időben nagy botránytól volt hangos a sajtó az X-Faktorral kapcsolatban: Puskás Peti egyik mentoráltját, Petics Kristófot nem elfogadható magatartása, és egy szórakozóhelyen való verekedése miatt kizárták a műsorból.

Viszont a hely nem maradt üresen, mert a fiatal Mata Ricsi kapott esélyt, hogy megmutassa, hogy igenis van esélye megnyeri a versenyt. A két és fél órás műsor alatt mind a 12 döntős előadta produkcióját, azt estének a témája „Ez vagyok én” volt. ByeAlex mentorált zenekara a Soulbreakers nyitotta a sort, majd utána a többi énekes/zenekar is színpadra állt.

RTL.hu

A döntős produkciókat a Jaggers zárta, és extra produkcióként a Spoon 21 és a Dirty Light Crew szórakoztatta a nézőket, majd elérkezett az eredményhirdetés.

Az új kieési rendszer miatt egy adás alatt két produkciónak kell búcsút mondania: az egyik az a produkció énekese/zenekara, aki(k) a legkevesebb szavazatot kapják, a másik pedig alulról a 2. és a 3. helyezett párbajából kerül ki. A legkevesebb nézői szavazatot az utóbbi időben sok negatív kritikát fogadó Balogh Eszter kapta, párbajoznia a ByeAlex által mentorált Jaggersnek és Gáspár Laci által mentorált Fejes Szandrának kellett.

Az este legkevesebb szavazatát Balogh Eszter kapta, így ő automatikus repült a mezőnyből. A hátulról második és harmadik helyezett versenyzőnek párbajoznia kellett. A mentoroknak a Jaggers és Fejes Szandra közül kellett választaniuk, három-egy arányban pedig utóbbinak szavaztak bizalmat.

A zsűri döntése alapján végül a Jaggers búcsúzott az X-Faktor első show-jában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek