Starity

Félreérthetetlen helyzetben kapták lencsevégre Jennifer Lawrence-et 21 évvel idősebb szerelmével

2016. november 07. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves színésznő nem magányos többé! Eddig csak pletykálták, hogy összejött a Fekete hattyú rendezőjével, mostanra azonban bebizonyosodott: valóban együtt vannak.

hirdetés

Chris Martinhoz fűződő románca óta nemigen látták senkivel együtt Jennifer Lawrence-et, ami nem is csoda, hiszen a színésznő a karrierje építésén dolgozott. Mostanra azonban megelégelte a magányosan töltött estéket, így ismét belevetette magát a randizásba, horogján pedig nem kisebb személy, mint Darren Aronofsky akadt fenn.

A pár románcáról eddig csak ködös találgatásokat hallhattunk, ám az biztos volt, hogy közel állnak egymáshoz. A pár a rendező jövőre bemutatásra kerülő, még el nem nevezett filmjének forgatásán ismerkedett meg és került közelebb egymáshoz. Kapcsolatukat próbálták titokban tartani, a minap azonban csókolózás közben kapták lencsevégre őket New Yorkban.

Az E! Online úgy tudja, hogy a viszony hónapok óta tart, mi több, az egyébként Los Angelesben élő színésznő már lakást is vett magának New Yorkban, hogy közel lehessen ott élő szerelméhez. A rendező a családjának – így Rachel Weisszel közös tízéves fiának – is bemutatta J.Law-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek