Starity

Szerelem van a levegőben? Sophie Turnernek csapja a szelet Joe Jonas

2016. november 07. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a DNCE frontembere már nem bánkódik Gigi Hadid elvesztése miatt, ugyanis újabb ismert hölgyet sikerült az ujja köré csavarnia.

hirdetés

Nem titok, hogy Joe Jonas hatalmas rajongója a Trónok harca című sorozatnak, most pedig kiderült, ki miatt is szereti annyira nézni a szériát. Az énekest ugyanis a hétvége folyamán Rotterdamban, a Kings of Leon koncertjén kapták lencsevégre Sophie Turner társaságában, a róluk készült felvételek pedig arra engednek következtetni, hogy több van köztük barátságnál.

A fiatalok egyébként a tegnap este megrendezésre került MTV Europe Music Awards miatt érkeztek Európába, mely rendezvényről Joe nem távozott díj nélkül: együttesével megnyerték a legjobb feltörekvő előadónak járó díjat.

Joe és Sophie egyébként jó ideje barátok, még a Halloweent is együtt ünnepelték, ám ezidáig nem hozták őket kapcsolatba. A fent említett fellépésen részt vevő szemtanúk elmondása szerint azonban úgy viselkedtek, mint egy pár: nemcsak nagyon közel voltak egymáshoz egész éjszaka, hanem csókot is váltottak.

Fotó: Anne Charlotte

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek