Starity

Ilyen nincs! Hónapokkal Justin Bieber fellépése előtt már a helyszínen várakoznak a rajongók

2016. november 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem semmi elköteleződést mutatnak brazil fanatikusai az énekes iránt: majdnem öt hónappal Biebs fellépése előtt már a helyszínen táboroznak, hogy jó helyük lehessen a nagy napon.

hirdetés

Az már egyszer biztos, hogy Justin Biebernek vannak a legelkötelezettebb rajongói! Ezt bizonyítja az is, hogy az énekes brazil rajongói már most elkezdtek gyülekezni Rio de Janeiróban a Sambadrome előtt, hogy az első sorok egyikéből láthassák az énekes márciusban esedékes fellépését.

A koncertre szóló jegyeket október 25-én kezdték meg értékesíteni, az első táborzók pedig múlt szerdán jelentek meg sátraikkal a helyszín előtt. A Mail Online úgy tudja, hogy eddig 17 sátrat állítottak fel, melyekben 150-en várják a kanadai slágergyáros érkezését. A rendőrség azonban megtiltotta a 18 év alattiak „utcázását” korukra hivatkozva. Az izgalom ennek ellenére is a tetőpontjára hágott, a rajongók pedig bármit hajlandóak elviselni annak érdekében, hogy jó helyről láthassák kedvencüket.

Egyenesen imádom Justin Biebert. Azonosulok a zenéjével. Inspirál engem és megérintette a szívemet

– nyilatkozta a 19 éves Norton Braga, aki elsőként érkezett a „Bieber kempingbe”.

Ez aztán a rajongás! I Fotók: Twitter

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek