Starity

Véget ért a barátság! Taylor Swift nem hajlandó meglátogatni a rehabon lévő Selena Gomezt

2016. november 07. 17:05   |   Szerző: JustMeEvelin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két sztár nemrégiben még közös képekkel bombázta a rajongókat, sok időt töltöttek együtt, sőt a Grammy Awardson is kézen fogva jelentek meg. Ez a barátság tökéletesnek tűnt, de csak addig, amíg Selena be nem vonult a rehabra.

hirdetés

Selena Gomezt a hírek szerint szorongás, depresszió és pánikbetegség miatt kezelik, de vajon tényleg ez a teljes igazság? Az egykori Disney-sztár állítólagos legjobb barátnője, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Taylor Swift a Surghar Daily című internetes magazin szerint igencsak elhanyagolta a Same Old Love énekesnőjét, olyannyira, hogy még egyszer sem kereste fel őt a kezelés megkezdése óta.

Egyes bennfentesek tudni vélik, hogy Tay azért nem hajlandó találkozni a barátnőjével, mert félti a hírnevét. Sokan úgy vélik ugyanis, hogy Selena a lupusszal és annak tüneteivel csupán leplezni akarja, hogy Christina Grimmie halála óta iszik és drogozik, Swift pedig aggódik, hogy mit jelentene rá nézve, ha kiderülne, hogy egy szenvedélybeteggel cimborál.

Mások úgy vélik, a Bad Blood énekesnőjének más oka van arra, miért marad ilyen sokáig távol. Többen úgy tartják, hogy a szőke szépség sokkal inkább új barátaihoz való kapcsolatait igyekszik ápolni, ezért is hanyagolja a régieket. A fentiek tekintetében a Headlines & Global News jelentette ki először, hogy Taylor és Selena többé már nem barátok, pedig utóbbinak most mindennél nagyobb szüksége lenne a családja és barátai támogatására...

via Inquisitr

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek