Starity

A Legendás állatok és megfigyelésük stábja nem is tudott Johnny Depp csatlakozásáról

2016. november 08. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság, az internet korában igazán nehéz titkot tartani, ám a Legendás állatok és megfigyelésük stábjának ez mégsem esett nehezére.

hirdetés
A Legendás állatok és megfigyelésük stábja nem is tudott Johnny Depp csatlakozásáról
Fotó: MovieWeb Illustration

A napokban értesülhettünk arról, hogy Johnny Depp is csatlakozik a Legendás állatok és megfigyelésük című ötrészesre tervezett filmsorozat stábjáhozhoz, mely hír nemcsak minket, rajongókat lepett meg, hanem a már elkészült első rész főszereplőit is váratlanul érte.

Várj, Johnny Depp is szerepel a filmben? Mi nem is tudtunk róla, így nem is szólhattuk el magunkat

– magyarázta a főszereplőt alakító Eddie Redmayne az E! Newsnak, amikor szembesítették híres kollégája a produkcióhoz való csatlakozásának hírével, majd a hamarosan mozikba kerülő alkotással kapcsolatban ekképp nyilatkozott:

Hatalmas a tét, mert a Harry Potter-filmek nagyon jók voltak, mi pedig nem szeretnénk elcseszni őket. Óriási megtiszteltetés számomra, hogy a franchise része lehetek. Imádom J. K. Rowlingot, akárcsak a Harry Potter-filmeket és -könyveket, így egy csodálatos ajándékként élem meg, hogy szerepelhetek a filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek