Starity

Angelina Jolie és Brad Pitt megállapodásra jutott: anyjuknál maradnak a gyerekek

2016. november 08. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A válófélben lévő házasok megállapodást kötöttek egymással, miszerint a közös gyermekeik feletti felügyeleti jog az anyánál marad.

hirdetés

Angelina Jolie tizenkét együtt töltött év után szeptember közepén adta be a válókeresetet férje, Brad Pitt ellen. A színésznő döntése nemcsak a rajongókat és a sajtót döbbentette le, hanem férjét is, akinek állítólag fogalma sem volt arról, hogy erre tart a kapcsolatuk. Mióta válásuk híre bejárta a világot, megkezdődött a harc a gyerekekért a két fél között, ugyanis mind az anyjuk, mind az apjuk magának akarta mind a hat csemetét.

A fiatalok szüleik különköltözése során édesanyjukkal maradtak, Brad mindezidáig kétszer láthatta őket. A közelmúltban azonban ideiglenes megállapodás született: a felügyeleti jog Angie-é marad, de az apjuk is láthatja a csemetéket.

Megerősíthetjük, hogy a gyermekjóléti szakemberek egy törvényes megállapodás meghozására ösztönözték a feleket, amit mindketten elfogadtak és aláírtak a múlt hét folyamán. Ennek megfelelően a gyerekek az anya felügyelete alatt maradnak, apjukkal pedig terápiás jellegű látogatások során tartják majd a kapcsolatot

– olvasható Jolie képvidelőjének nyilatkozatában.

Ez egyébként Bradnak a második zátonyra futott házassága volt: 2000 és 2005 között Jennifer Aniston férje volt; Angelina ezzel szemben harmadjára válik: korábban Billy Bob Thornton és Johnny Lee Miller felesége is volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek