Starity

Kiderült, kit alakít Johnny Depp a Legendás állatok és megfigyelésükben

2016. november 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A filmsorozat 2018-ra ígért második epizódjában tűnik majd fel a színész, aki egy ismert karaktert alakít.

hirdetés
Kiderült, kit alakít Johnny Depp a Legendás állatok és megfigyelésükben

A Legendás állatok és megfigyelésük a Harry Potter-sorozat előzménytörténetéül szolgál majd, melyben nyomon követhetjük a fiktív író, Goethius Artemis Fido Salamander kalandjait. Nemrég kiderült, hogy három helyett ötrészes lesz a sorozat, melyben Eddie Redmayne alakítja a főszereplőt, a stábhoz pedig rövidesen Johnny Depp is csatlakozik.

Depp a produkcióba való bevonásának híre az egész világot meglepte, ami azért is érdekes, mert még kollégái sem tudták, hogy szerepet kapott az alkotásban. Mint kiderült, a színész Gellert Grindelwaldot alakítja, ami egyben azt is jelenti, hogy Albus Dumbledore is visszatér a filmvászonra, hiszen kettejük összecsapása már-már legendás.

Johnny Depp egy igazi művész. Számos olyan karaktert keltett életre, akivel a popkultúra azonosulni tudott. Brilliáns színész

– áradozott a színész képességeiről a filmsorozat rendezője, David Yates, aki az első rész után a másodikhoz is leszerződött. 

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek