Starity

Visszatérő lemezén dolgozik a System Of A Down

2016. november 09. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2005-ben jelentkezett utoljára nagylemezzel a System Of A Down, most pedig kiderült: már készülőben van az új korong.

hirdetés
Visszatérő lemezén dolgozik a System Of A Down

2005-öt írtak a naptárak, amikor a Serj Tankian vezette együttes piacra dobott két albumot, a Mezmerize és a Hypnotize képében. Azóta nem sokat hallatott magáról a kaliforniai formáció – egészen idáig. John Dolmayan dobos nemrégiben a Kerrang! magazinnak adott interjút, melyből kiderült, hogy nem vesztegetik idejüket, hiszen már javában készül legújabb stúdiólemezük.

Az utóbbi hat hónapban egy új albumon dolgoztunk és van vagy 15 nóta, ami szerintem érdemes arra, hogy lemezre kerüljön... Azt azonban nem tudjuk, hogy mi a helyzet a kiadás terén, ezzel kapcsolatban még mindig nincsenek 100%-os tervek

– magyarázta a zenész.

Jobban zenélünk, mint bármikor és kipróbálunk új dolgokat is. Nem próbálunk egy második Toxicityt készíteni, pusztán azért, mert messze az volt az eddigi legsikeresebb lemezünk. A SOAD-rajongók új generációjához is szólnia kell az új lemeznek, hogy mindenki láthassa, nem üldögélünk a babérjainkon. Nem is fogom hagyni, hogy a nevem felkerüljön egy olyan lemezre, amire nem vagyok 100%-osan büszke.

Annyit már biztosan tudunk, hogy nagy munka folyik a zenekar háza táján, ám arról egyelőre nincs értesülés, hogy mikor is jelenik meg a várva várt újdonság. Mindezeken túl a négyes a jövő év folyamán egy kisebb európai turnéba is belevág majd, melyben magyarországi állomás ugyan nem szerepel, ám az utazni kedvelők legközelebb az osztrák Nova Rock fesziválon, valamint Prágában és Krakkóban csíphetik el őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek