Starity

Jennifer Anistonnak elege van abból, hogy egy gyermektelen szerencsétlenként kezelik

2016. november 09. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő saját bevallása szerint már nagyon unja, hogy folyton kivételeznek vele csak mert nem úgy alakult az élete, ahogy tervezte.

hirdetés

Fotó: Marie Claire / Michelangelo di Battista

Mióta elvált Brad Pitt-től, folyamatosan felhánytorgatták Jennifer Anistonnak, hogy micsoda balszerencse érte, amiért a férje másnál kereste a boldogságot. A színész ellen azonban második felesége, Angelina Jolie is beadta a válókeresetet, azóta pedig jóformán másról sem lehetett hallani, mint hogy Aniston újra összeszűrné a levet Pitt-tel és miatta akár férjét, Justin Theroux-t is képes lenne elhagyni.

A színésznő azonban a Marie Claire magazinnak bevallotta, ez nem is állhatna messzebb az igazságtól, és már nagyon unja, hogy úgy kezelik, mint valami szerencsétlen. Ő ugyanis nem ilyen. 

Sajnáltak a családi állapotom, a válásom és a férfiakkal való szerencsétlenségem miatt. (...) Túl keményen dolgoztam a karrieremen eddigi életem során ahhoz, hogy egy boldogtalan, gyermektelen embernek könyveljenek el

– fakadt ki a beszélgetés során a 47 éves színésznő, aki köszöni szépen, de nagyon boldog a férje oldalán, a Brad miatti küszöbön lévő válásáról szóló pletykák pedig koholmányok csupán.

Fotó: Marie Claire / Michelangelo di Battista

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek