Starity

Egy vagyont költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian, most pedig boldogtalanabb, mint valaha

2016. november 09. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves Claire Leeson már megbánta, hogy annak idején úgy döntött, Kim Kardashian hasonmásának áll.

hirdetés

Rengeteget áldozott arra, hogy olyan legyen mint Kim, most mégis utálja ezt I Fotók: Instagram

A részmunkaidős recepciósként dolgozó lány 18 ezer fontot (~hatmillió forint) költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint a Keeping Up With The Kardashians sztárja, Kim Kardashian. Claire számtalan plasztikai műtéten esett át az elmúlt években, ám saját bevallása szerint már közel sem élvezi annyira, hogy az amerikai tévésztárhoz hasonlítják, mi több, Kim tudtán kívül, de tönkretette az életét.

Bele vagyok betegedve és fáradva abba, hogy Kim Kardashianhoz hasonlítanak, én önmagam vagyok. Mindig is hozzá hasonlítottak engem, így azt gondoltam, kihasználhatom ezt a hasonlóságot, de visszaütött a dolog, most pedig utálom az egészet

– magyarázta egy interjúban Leeson, aki bevallotta, hogy azért kezdte el másolni a leghíresebb Kardashian megjelenését, mert úgy gondolta, önmagában fabatkát sem ér.

Nem hittem, hogy jó lehetek. Azt gondoltam, hogy ha úgy nézek ki, mint ő, csinos leszek. Ez az egész tönkreteszi az életemet, nevetség tárgya lettem. Az emberek egész egyszerűen nem értik, hogy számomra már nem bók, ha Kimhez hasonlítanak, szomorúsággal tölt el a dolog. Idiótának érzem magam és bánom, hogy valaha is olyan akartam lenni, mint ő.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek