Starity

A Morning Show műsorvezetői énekesnek álltak

2016. november 14. 13:01   |   Szerző: sandorreka2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint ahogy azt már legtöbben hallották, Geszti Péter és a Rapülők újra összeállnak, így ennek tiszteletére készültek egy kis meglepivel rajongóiknak.

hirdetés

Ahogyan azt már a Morning Show műsorvezetőitől (Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri) megszokhattuk, mindig csinálnak valami őrültséget, ami megnevetteti a hallgatókat, nezőket.

Most az újjonnan összeált Rapülők kedveskedtek rajongóiknak, akik rá tudták venni a srácokat az éneklésre egy közös klippben, ahol feltűnik a híres Tóth testvérpár is, Tóth Gabi és Tóth Vera, illetve Szolnoki Peti és a Fool Moon.

Ez a kilp garantáltan jó hangultatot teremt, ha rosszkedved van, így érdemes megnézni. Azon kívül, hogy énekelnek benne, ő maguk csinálják alá a dallamot és összevágva, mintha magnóról menne – egyértelműen rengeteg munkát öltek bele!

Mindenki nagyszerűen dolgozott és kitett magáért, hogy ez a klip jó és élvezhető legyen. Mi úgy gondoljuk ez sikerült... szerintetek is?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek