Starity

Liv Kristine kitálalt elbocsátásával kapcsolatban

2016. november 13. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Folytatódik a dráma a Leaves' Eyes háza táján, ugyanis Liv Kristine megtörte a jeget, és őszintén elárulta mi is áll kirúgása hátterében.

hirdetés
Liv Kristine kitálalt elbocsátásával kapcsolatban
Fotó: Tim Tronckoe

Áprilisban bombaként robbant a hír, miszerint 13 évnyi közös zenélés után a Leaves' Eyes távozásra kényszerítette énekesnőjét, Liv Kristint. Később viszont már attól volt hangos a sajtó, hogy a zenekar azt állította, mindez közös megegyezés alapján történt, ám az énekesnő később egy, a Facebookon megosztott posztban cáfolta a kijelentést, és elárulta: mindez a háta mögött zajlott le.

A norvég dalospacsirta nemrégiben a spanyol Empire Zone-nak adott interjút, melyben teljes egészében elárulja, miért is lett kirúgva az általa alapított formációból. Az interjúból többek között kiderült az, hogy Liv és egykori férje Alexander Krull – aki szintén a Leaves' Eyes énekese – már régóta külön utakon járnak, az énekesnő viszont jelenleg is boldog párkapcsolatban él terapeuta párjával, aki a közelmúltban jegyezte el őt.

Semmit nem írtam alá, egyszerűen kirúgtak, minden protokollt figyelmen kívül hagyva. Ez nagyon fáj. Azt sem értem, miért kellett a privátszférámról és a fiamról [Liv és Alexander közös gyermeke – a szerk.] is beszélnie a volt csapattársaimnak. Ez nem teszi jobbá se őket, se az új énekesnőjüket. A fiam a legfontosabb az életemben, ezért kijöttem a sodromból

– mesélte az énekesnő a távozását illetően.

A Leaves' Eyesnak inkább a karrierre, és a sikerekre kellene koncentrálnia ahelyett, hogy rombolnak

– mondta csalódottan Liv.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek