Starity

Izgalmas szerepben próbálja ki magát Tyler Posey

2016. november 13. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves színész a közösségi oldalain számolt be arról, milyen új szerepben bizonyíthat.

hirdetés

Lassan a végéhez közelít a Teen Wolf és ezzel együtt a stáb munkája is, ám még így is tartogat izgalmas feladatot a főszereplők számára. Nem sokkal ezelőtt ugyanis arról értesülhettünk, hogy a Scott McCallt alakító Tyler Posey rendezőként is kipróbálja magát a széria utolsó évadában.

Mi történik, amikor Tyler Posey rendez egy epizódot?

– tette közzé a fenti képet a sorozat készítőgárdája is a Facebookon, a rajongók pedig vérszemet kaptak: míg egyesek bizalmat szavaztak a színésznek abban a reményben, hogy így senki nem hal meg az adott részben; addig mások úgy gondolták, semmi jóra nem számíthatunk. 

Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy Tyler pontosan melyik epizód direktori székében foglal helyet, az azonban biztos, hogy a rajongóknak már nem kell sokat várniuk kedvenc fenevadaik visszatérésére, ugyanis az MTV holnapután (november 15-én) tűzi műsorára a hatodik évad első, Memory Lost című részét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek