Starity

Hivatalosan is felvállalta új kapcsolatát Demi Lovato

2016. november 14. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves énekesnő valósággal sugárzik! Nem is csoda, hiszen szakmabeli sikerei mellett a szerelem sem kerülte el.

hirdetés

Június elején járta be a világsajtót a hír, miszerint Demi Lovato és Wilmer Valderrama hat együtt töltött év után nem az eljegyzés, hanem a szakítás mellett döntöttek. A pár szerencsére békésen vált el és a mai napig barátként tekintenek a másikra, de természetesen új szerelem után néztek. Wilmer nem sokkal az elválás után Minka Kellyvel kezdett randevúzni, Demit ezzel szemben Luke Rockholddal hozták hírbe.

A napokban kiderült, hogy a pletykák igazak: az énekesnő és a sportoló valóban egymásra találtak, kapcsolatukat pedig eszük ágában sincs titkolni. Nemrég kéz a kézben kapták őket lencsevégre, mostanra pedig felvállalták, hogy valóban együtt vannak. Demi ugyanis egy kettejükről készült képet tett közzé az Instagramon, melyen jól látható, hogy új szerelme combját fogja, ami barátok közt ugye ritkán szokás.

A barna hajú szépség egyébként igen eredményes évet zár idén, hiszen tavaly megjelent, Confident című albuma hatalmas népszerűségnek örvendett a rajongók körében, akárcsak az azt népszerűsítő fellépéssorozat, melyen legjobb barátja, Nick Jonas kísérte az énekesnőt. Demi jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti, így nem meglepő, hogy végre volt alkalma időt szánni a kapcsolatépítésre is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek