Starity

Szexista megnyilvánulásával kihúzta a gyufát Bella Thorne

2016. november 14. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, egyre jobban csúszik lefelé a lejtőn a vörös hajú szépség, nemrég ugyanis még legelkötelezettebb rajongói is csalódottságuknak adtak hangot.

hirdetés

A 19 éves színésznő a közelmúltban egy olyan felvételt tett közzé az Instagramon, melyen egy női alakot láthatunk kantáron vezetni egy férfit. Az illusztráció érthető módon hatalmas felháborodást váltott ki a rajongókból, többen is Bella tudomására hozták, mekkorát csalódtak benne.

Elvesztettem a feléd irányuló tiszteletemet. Egy darab szar vagy!; Ez az oka annak, amiért utálnak téged az emberek; Rémes nőszemély vagy; Miattad nem veszik komolyan a feminizmust. Szégyent hozol rá; Lehetne, hogy ezt nem csinálod?; Mindig azt gondoltam, hogy nem érdemled meg Tyler Posey-t. Most bebizonyítottad, hogy igazam van. Köszi; Mi a szar ez?; Ez se nem feminista, se nem vicces... – csak hogy említsünk néhányat az ingerült hozzászólások közül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek