Starity

Alig harminc perc van az ikrek között, az idősebb mégis fiatalabb! Tudd meg, hogyan lehetséges ez!

2016. november 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ikerpárok alapvetően különlegesek, hát még ha olyan különös időpontot választanak a világrajövetelhez, mint Samuel és Ronan.

hirdetés

A Cape Cod-i kórház számolt be a Peterson-fiúk különleges születéséről, akik november 6-a hajnalán jöttek a világra. Az időpont azért különleges, mert az Egyesült Államokban ekkor állították át az órákat a téli időszámítás szerinti időre, így lehetséges, hogy az előbb született Samuel lett a fiatalabb.

A kisfiúnak ugyanis hajnali 1 óra 39 perckor adott életet édesanyja, Emily; öccse pedig 31 perccel később, 2 óra 10 perckor született, amikor már az új időszámítás szerint 1 óra 10 percet mutatott az óra.

Aznap este már korábban megjósoltam, hogy a gyerekek vagy két különböző napon fognak születni vagy az óraátállítás szól közbe

– nyilatkozta a fiúk édesapja, Seth a Massachusetts Megyei Rendőrkapitányságnak az eset kapcsán, ami az ügyeletes nővért, Deb Tottent is meglepte, a nő ugyanis negyven éves pályafutása során még soha nem tapasztalt hasonlót.

Samuel és Ronan között harmincegy perc a különség, papíron azonban a fiatalabb az idősebb 
Fotó: Facebook / Cape Cod Healthcare

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek