Starity

Kendall Jenner, hová tűntél? A modell törölte magát az Instagramról

2016. november 14. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szupermodell nemrég ünnepelte 21. születésnapját, ám úgy tűnik, egyre jobban összecsaptak felette a hullámok, amit azzal próbált kivédeni, hogy nővéréhez hasonlóan leköszönt a közösségi oldalakról.

hirdetés

Kendall Jenner nemrég a Keeping Up With The Kardashiansban vallott arról, hogy úgy érzi, baj van, mivel éjszakái egytől-egyig olyanok, akár egy szörnyű lidércnyomás. A modell bár karrierje csúcsán tart, egyszerűen túlhajszolt, kimerült és a folyamatos stressz miatt pánikrohamok törtek rá, ami némileg összeköthető azzal, hogy nővérét, Kim Kardashiant a közelmúltban hotelszobájában fosztották meg értékeitől.

Kim a vele történtek óta nem is tért vissza a közösségi oldalakra és úgy tűnik, Kendall is ezt a problémakerülő módszert választotta arra, hogy kicsit eltűnjön a nyilvánosság elől. Rajongói ugyanis meglepődve észlelték vasárnap, hogy a barna hajú szépség eltűnt az Instagramról – törölte a fiókját. Bár a többi közösségi platformon továbbra is jelen van, teljes a csend körülötte.

Kendallt egyébként november 8-án egy kosárlabda meccsen kapták lencsevégre legutóbb, ahol láthatóan még jó hangulatban töltötte az idejét barátnője, Bella Hadid társaságában, így csak találgatni tudunk, hogy vajon mi váltotta ki belőle azt az elhatározást, hogy végleg eltűnjön az instagramozók kutató tekintete elől.

via Entertainment Tonight

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek