Starity

Hamarosan újra férjhez megy Miranda Lambert?

2016. november 14. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő tavaly vált el, de állítólag máris újabb házasság kapujában áll.

hirdetés

Blake Sheltonnal való válása fájó pont volt Miranda Lambert életében, ám az énekesnő nem lógatta sokáig az orrát, hiszen januárban rátalált a boldogság Anderson East oldalán. Az E! Online úgy tudja, hogy a férfi egyenesen rajong a Grammy-díjas előadóért, akit úgy kezel, mintha hercegnő volna.

Ha terítékre kerülne a téma, Anderson már ma elvenné Mirandát

– nyilatkozta egy bennfentes, aki szerint a család intette türelmere a szerelmeseket, hogy ne siessenek el semmit. Miranda egyébként a közelmúltban ünnepelte 33. születésnapját, mely alkalomból újdonsült szerelme jelentősségteljes ajándékkal lepte meg, ám a barátok szerint nem csak az ilyen neves alkalmakkor kényezteti őt Anderson.

Még ha nincs is szülinapja, Anderson mindig kedveskedik valamivel. Folyton azt mondja Mirandának, mennyire csinosnak és csodálatosnak tartja őt és hogy milyen szerencsésnek érzi magát, amiért vele lehet.

A pár életében egyébként a családalapítás sincs messze, Lambert nemrég maga mondta, hogy nyitott egy újabb házasságra és gyerekeket is szeretne. E témakört tekintve is csodálatos társra talált East személyében, hiszen ő maga is erre vágyik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek