Starity

Előzetes érkezett az Underworld új részéhez

2016. november 15. 05:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Hamarosan folytatódik az évszázados háború a vámpírok és a vérfarkasok között, melynek Selene véglegesen véget szeretne vetni.

hirdetés

2012-ben került a mozikba az Underworld-trilógia legutóbbi része, Az ébredés. Az adaptáció akkoriban számos kérdést hagyott maga mögött, melyekre hivatalosan január hatodikán kapunk választ, ugyanis akkor kerül bemutatásra a filmsorozat immáron ötödik része. A Blood Wars névre keresztelt epizód elődeihez hasonlóan nagyon izgalmasnak ígérkezik, amelyből a Sony Pictures által szeptemberben már egy kis ízelítőt is kaptunk.

A mai napon újabb előzetes látott napvilágot, ami amellett, hogy izgalmakban dús, hatalmas felháborodást keltett, ugyanis a  Cinemablend elmondása szerint túl sötétre sikeredett, így alig lehet látni azt, ami éppen zajlik. Magáról a történetről is több információt kaparinthattunk meg, így megtudhattuk többek között azt, hogy Selene a vérfarkasok új vezérével, Mariusszal készül a végső leszámolásra, aki a vámpírlány vérével kívánja erősebbé tenni fajtáját..

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek