Starity

Rákot diagnosztizáltak Jessica és Ashlee Simspon édesapjánál

2016. november 15. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People magazin hozta le elsőként a hírt, miszerint az 58 éves Joe prosztatadaganattal küzd.

hirdetés

A lap úgy számolt be nemrég, hogy Joe Simsponnál két hónappal ezelőtt diagnosztizálták a rákot, azóta pedig meg is műtötték és jelenleg is kezelés alatt áll. Szerencsére állapota stabil, jól érzi magát, így imádott  munkájához, a fotózáshoz is visszatérhetett. Betegsége során természetesen a családja is támogatja, híres lányai pedig nagyon odafigyelnek rá.

Joe egyébként csak nemrég vágott bele a professzionális fotózásba, ezt megelőzően csak hobbiszinten kattintgatott. Természetesen Jessica és Ashlee is modellt álltak már neki, képeik pedig Simpson papa Los Angeles-i kiállításán is megjelentek májusban.

Ashlee és Jessica nagyon profik. Nagyon ügyesek, tudják, hogyan kell kamera előtt dolgozni. (...) Az ő örömük tesz boldoggá engem. Apaként nem foglalkoztat, mit csinálnak. Számomra az számít, hogy kik ők és hogy boldogok-e. Ez egy folyton visszatérő kérdés az életemben

– nyilatkozta korábban az E! Newsnak.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek