Starity

Marion Cotillard kényelmetlenül érezte magát a Brad Pitt-tel közös szexjelenet forgatása során

2016. november 15. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia színésznő saját bevallása szerint nagyon élvezte a közös munkát amerikai kollégájával, ám nem tagadja, hogy közös szexjelenetük borzasztó kínos volt számára.

hirdetés
Marion Cotillard kényelmetlenül érezte magát a Brad Pitt-tel közös szexjelenet forgatása során
Fotó: Paramount Pictures

Nemrég még arról szóltak a pletykák, hogy Marion Cotillard is érintett volt Brad Pitt és Angelina Jolie szakításában, ám a színésznő hamar tisztázta a félreértéseket és nyilvánosságra hozta: semmi köze nincs kollégájához, legalábbis romantikus értelemben.

A pár egyébként a decemberben bemutatásra kerülő Szövetségesek című második világháborús film forgatásán ismerkedett meg egymással, a közös munka pedig egészen a szexjelenetig zökkenőmentesen zajlott.

Fotó: Paramount Pictures

Marion ugyanis elárulta, hogy borzasztó kínosnak érezte a jelenetet, a feszültséget pedig nevetéssel, tréfálkozással próbálták oldani – több-kevesebb sikerrel. A történet szerint ugyanis karaktereik, Max és Marianne egy homokvihar során, egy autó hátsó ülésén melegednek össze, így a kényelmetlen testhelyzet sem tette könnyebbé számukra a sikamlós jelenetet.

Brad egy remek fickó és fantasztikus színész. Igazán jó ember, így nem nehéz kijönni vele

– nyilatkozta kollégájával kapcsolatban a jelenleg második gyermekével várandós színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek