Starity

A Little Mix durván meg akarta alázni Gigi Hadidot a Shout Out To My Exben

2016. november 15. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a Little Mix legújabb kislemezét Zayn Malik ihlette, melyben a lányok az énekes új barátnőjét, Gigi Hadidot is meg akarták alázni, de végül másképp döntöttek.

hirdetés
A Little Mix durván meg akarta alázni Gigi Hadidot a Shout Out To My Exben
Fotó: Sugarscape Illustration

Mint kiderült, az eredeti dalszöveg tartalmazott néhány szókimondó sort is, ám a brit lánycsapat döntött: átírják azt a részt, hogy a hallgatók ne érezzék úgy, hogy a lemez megvásárlásakor nem azt kapták a pénzükért, amit vártak.

Úgy hallottam, hogy most valami modell pipit dönget. / Bevallom, fáj ez a szarság / de b*szd meg a srácot, én túl vagyok rajta – állt az eredeti szövegben, aminek lecseréléséről Perrie Edwards nyilatkozott.

Le kellett tisztáznunk a dalszöveget. Nem szerettük volna, ha az albumra vagy a kislemezre rákerül a Szókimondó szöveget tartalmaz matrica. Bár a rajongóink többsége 20 év körüliek (vagy legalábbis 18 fölöttiek), még mindig gondolnunk kell a fiatalabb rajongókra is. Káromkodni nem jó, igaz?

– magyarázta a szőkeség, aki a Little Mix nemrég megjelent könyvében részletesen vallott arról, hogyan érintette a Zayn Malikkal való szakítás.

via Sugarscape

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek