Starity

Ryan Reynolds elárulta, melyik volt az a pillanat, amikor beleszeretett Blake Livelyba

2016. november 15. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű színészpáros mindig is nagyon nyitott volt a magánéleti kérdésekkel kapcsolatban, így nem titok a rajongók előtt, hogy milyen idilli, harmonikus életet élnek.

hirdetés

Ryan Reynolds többször is hangoztatta már a múltban, hogy számára Blake Lively az igazi, ami nem is csoda, hiszen sokáig baráti kapcsolatukból szövődött szerelem annak idején, melynek lángja ma is megállíthatatlanul tombol. A színészt nemrég az év egyik leginspirálóbb férfijának kiáltotta ki a GQ magazin, így egy izgalmas interjú is készült vele, melyben a magánélete volt a középpontban, így megtudhattuk, melyik volt az a pillanat, amikor úgy érezte, a Gossip Girl sztárja a nagy ő.

Talán az első szex után. Nem, csak viccelek. Tribecában voltunk egy későig nyitva lévő picike étteremben, amikor felcsendült egy dal, én pedig megkérdeztem, van-e kedve táncolni. Senki nem volt ott rajtunk kívül, a hely gyakorlatilag üres volt. Aznap éjjel hazakísértem őt és tudod... nem hiszem, hogy kell részleteznem, ezek után mi történt

– elevenítette fel az édes emléket a színész, aki idestova öt éve alkot egy párt a szőke szépséggel.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek