Starity

Megvannak a Miss Universe Hungary 2016 döntős lányai

2016. november 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Parádés lesz az idei Miss Universe Hungary! 2016. november 20-án választják meg az új szépségkirálynők. Vajna Tímea már harmadik alkalommal mutatja be a Miss Universe Hungaryt. A győztes 2017 januárjában fogja képviselni hazánkat a Fülöp-szigeteken.

hirdetés

A döntősök idén is gyönyörűek, mint mindig. A lányok 16-an vannak: Bódizs Veronika, Papp Melinda, Kővágó Dóra, Kozma Klaudia, Hegedűs Zoé, Szabó Kitti, Varró Viktória Vanda, Bertók Fruzsina Gina, Vigmann Bernadett, Antal Édua, Szmutka Cintia, Oczella Krisztina, Balázs Luca, Kiss Juhász Vivien, Lukácsi Bernadett, valamint Kovacsics Karmen. Egyikük fejére fog kerülni a korona, amit Nagy Nikoletta, a tavalyi győztes fog átadni. Az interneten közel ezren jelentkeztek.

A sztárfellépők: Szlavkovszki Zsolt,a Kismenők győztese akrobatikus előadással lép majd színdara. Kállay-Saunders András a koktél ruhás felvonulás alatt énekel majd. Veréb Tamás, a fürdőruhás felvonulás alatt lép színpadra, valamint Hien, aki az Egyesült-Államokból érkezett hazánkba, s az estélyi ruháknál láthatjuk majd.

Az egész élő show házigazdái a a 2011-es cím birtokosa, Lipcsei Betta és a francia híresség Cooky lesz.

Pár nappal ezelőtt a lányok a Budapesti Tropicariumban voltak, ahol Vajna Tímea a legextrémebb szépségkirálynőjét kereste. A született sellőlány, Bódizs Veronika nyerte el a címet. A lányoknak próbákat kellett kiállni. Cápák közé merülni, kígyót simogatni, skorpiók közé nyúlni, süteményeket készíteni, polipból mixet készíteni és meg is inni. Azon a helyen tartották a sajtótájákoztatót is.

A legdurvább szerintem a skorpióhoz való benyúlás volt, én azt biztosan nem tudtam volna megcsinálni. Le a kalappal a lányok előtt mindenért. A lemerülést is döbbenetesen ügyesen csinálták, egy levegővel a hideg vízben. Büszke vagyok rájuk!

– nyilatkozta Vajna Tímea.

A lányokat vasárnap is láthattuk a Sztárban Sztárban Veréb Tamás - Rock DJ produkciója alatt a színapdon voltak Ők is. Valamint most szerdán reggel 9:30-tól a FEM3-on.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek