Starity

Kiderült, miért tűnt el az Instagramról Kendall Jenner

2016. november 16. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves modell Ellen DeGeneresnek vallott arról, miért döntött úgy, hogy eltávolítja profilját.

hirdetés

Fotó: Instagram / Kendall Jenner

Hét elején számoltunk be arról, hogy az Instagram egyik legtöbb követővel rendelkező felhasználója, Kendall Jenner törölte az oldalon lévő profilját. A hír hatalmas sajtóvisszhangot kapott – még a CNN is beszámolt róla –, így nem csoda, ha mindenkit az foglalkoztatott, miért döntött így a népszerű szupermodell.

Kendall a minap Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, ahol a szókimondó műsorvezető kerek-perec rákérdezett, hogy mi történt. A barna hajú szépség természetesen nem kertelt és beismerte, hogy olyan szintű függőség alakult ki nála, ami elodázhatatlan „elvonóra” szorult, így jelenleg szünetet tart.

Úgy keltem fel reggelente, hogy ez volt az első, amit csekkoltam, este pedig ez volt az utolsó dolog. Éreztem, hogy túlságosan függök tőle, így akartam egy pillanatnyi nyugalmat. Olyan ez, mint egy detox. Vissza fogok térni

– magyarázta a modell, majd hozzátette, mindenkinek ajánlja ezt a módszert, hiszen az ember látószöge érezhetően kiszélesedik, ahogy maga mögött hagyja a virtuális világot és a valóságra fókuszál.

Őrületes számomra, hogy ebből ilyen nagy hír lett. Nem gondoltam, hogy egyáltalán beszélni fog róla valaki. Őszintén nem hittem, hogy bárkit is érdekel, hogy lelépek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek