Starity

Madárnyálat ivott Kendall Jenner James Corden műsorában

2016. november 17. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kendall Jenner részt vett a Late Late Show-ban, ahol pár kínos kérdésre kellett válaszolnia.

hirdetés
Madárnyálat ivott Kendall Jenner James Corden műsorában
Fotó: YouTubee

Kendall Jenner részt vett a The Late Late Show-ban, ahol egy játék keretein belül kellett válaszolnia kínos kérdésekre. A Jenner lány vagy választ adott, vagy meg kellett ennie az elé rakott „finomságot”.

Választhattak madárnyál, halszem, csípős szósz, kagyló-shake, tőkehalsperma, szöcskék, szardíniaturmix és bikahere között.

Kendall két kérdésre nem adott választ: a madárnyál mellett döntött a felelet helyett, miszerint kit nem bír Taylor Swift squadjából, majd kagyló-shakeből kortyolt édesanyja sürgetésére, miért nem vett részt Kylie a forgatáson. James itt felolvasta Kylie közleményét, miszerint beteg, majd egy friss paparazzi képet mutatott róla reggelről.

A szardíniaturmix helyett viszont elárulta, hogy a legjobban a North nevet kedveli, utána a Saintet, a legbénábbnak pedig a Dreamet tartja.

James azonban nem volt ilyen szerencsés: megette a tőkehalspermát, mert nem tudott dönteni édesanyja és édesapja között, bikaheréből is bekapott egyet, hogy ne válaszoljon arra a kérdésre, melyik sztárt nem hívná vissza a műsorába, majd végül szöcskét is evett, hogy ne rúgjon ki senkit a bandájából.

Csekkold a vicces videót itt:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek