Starity

Az új felállásban is nagy népszerűségnek örvend a Dirty Slippers

2016. november 18. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemcsak új felállásban folytatja karrierjét a Dirty Slippers, hanem másik városba is tette át székhelyét a csapat. A változásokról és tervekről faggattuk a formáció frontemberét, Lobó Szalóky Lázárt.

hirdetés

– A zenekar áttette a székhelyét Debrecenbe, így mondhatjuk, hogy a november 22-ei fellépés évzáró jellegű lesz? 

– Dehogy! Még december utolsó napjaiban is játszunk, szerencsére nagyon szépen ível felfelé az akusztikus turnénk is. Mindenhol szép számú közönség előtt játszunk, valamint a sajtó is sokat foglalkozik velünk. De ha arra értetted, hogy az év utolsó debreceni koncertje lesz, akkor igen. Szeptember elején költöztem ide a kedvesemmel, aki az itteni egyetemen folytatja tanulmányait, így a hétköznapokon itt élünk és nagyon megszerettük a várost.

– Mire számíthatnak a rajongók? 

– Egy nagyon hangulatos, jó kedvű és közvetlen koncertre, ahol együtt bulizunk a közönségünkkel és mindent megteszünk, hogy egy pazar és feledhetetlen élménnyel térjen haza mindenki. Nyomunk néhány világslágert is a saját dalok mellett.

– Milyen évet zártatok?

– Elképesztőt! Március óta folyamatosan úton vagyunk, nem igazán van szabad hétvégénk soha. Nem pihenünk egy percet sem, a tavaszi-nyári turnéból ugrottunk bele azonnal az őszibe, az őszi már télivé fordult át, majd követi a tavaszi, ami úgy néz ki már a jövő nyáriba csúszik bele. Közben elkezdünk dolgozni az új dalokon is.

– Köztudott, hogy túlestetek egy jelentős vérfrissítésen. Hogyan működik így a formáció?

– Bevallom őszintén, hogy eleinte féltem, hogy fog reagálni a közönségünk Bence és Peti érkezésére. Az elődeik meghatározó tagjai voltak a zenekarnak, de egyszerűen nem működött tovább a dolog, nem voltak partnerek a banda fejlődésében, amiben néha nehéz döntéseket kell meghozni, melyeket lehet az egyének megszenvednek átmenetlileg, de a közös célhoz elengedhetetlenek. Azt kell mondanom, elvárásokon felül teljesítettek a srácok, profi zenészek, alázatosak és kedvesek, a rajongók hamar megszerették őket.

– Mennyiben változtatta ez meg a csapat megítélését? 

– Érettebb lett a banda, olyan helyeken is komolyan vesznek már minket, ahol korábban nem. Emiatt több rajongónk lett a középkorosztályból, aminek én nagyon örülök.

– Mik a terveitek 2017-re?

– Rengeteg koncert, új dalok és talán egy körvonalazódó lemez. Annyit elárulhatok, érdemes lesz figyelni bennünket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek