Starity

Mégis lesz esküvő? Jesy Nelson tiszta vizet öntött a pohárba

2016. november 18. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt héten kezdődtek meg a találgatások azt illetően, hogy megromlott a Little Mix énekesnőjének a Rixton frontemberéhez fűződő kapcsolata.

hirdetés
Mégis lesz esküvő? Jesy Nelson tiszta vizet öntött a pohárba
Fotó: Sugarscape Illustration

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Jesy Nelson kikövette vőlegényét az Instagramon, Jake Roche pedig törölte a közösségi oldalakról a kettejükről készült felvételeket. Ezt követően az énekesnő megszabadult eljegyzési gyűrűjétől és barátai is azt hintették el a sajtóban, hogy komoly problémáik vannak, amikre ha nem találnak megoldást, szakítanak

Az énekesnő most megtörte a csendet és az Idolatornek adott interjújából kiderül: szó sincs szakításról, továbbra is tervben van az esküvő és Jake-kel közösen tervezik a jövőt.

Vicces ez az egész, mert amikor a vőlegényem megkérte a kezem, szó sem volt arról, hogy már másnap összeházasodunk. Úgy érezte, nem elég az, ha a barátnőjének nevezhet. Úgy érezte, ezzel alulértékeli a kapcsolatunkat. Akárcsak én, ő is imádta, hogy a menyasszonyának és nem a barátnőjének szólíthat

– nyilatkozta Jesy, és így folytatta:

Ez olyan édes! Nem sietünk sehova. Szeretnénk körbeutazni a világot együtt. Olyan sok mindent szeretnénk még csinálni közösen, de jelen pillanatban a karrierünkre koncentrálunk. Egyáltalán nem sietünk. Úgy vélem, tudni fogjuk, mikor jön el a házasság ideje, az esküvőnk pedig bensőséges lesz. Nagyon szeretjük egymást, de majd csak akkor kelünk egybe, ha annak eljön az ideje.

via Sugarscape

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek