Starity

Mégis lesz esküvő? Jesy Nelson tiszta vizet öntött a pohárba

2016. november 18. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Múlt héten kezdődtek meg a találgatások azt illetően, hogy megromlott a Little Mix énekesnőjének a Rixton frontemberéhez fűződő kapcsolata.

hirdetés
Mégis lesz esküvő? Jesy Nelson tiszta vizet öntött a pohárba
Fotó: Sugarscape Illustration

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Jesy Nelson kikövette vőlegényét az Instagramon, Jake Roche pedig törölte a közösségi oldalakról a kettejükről készült felvételeket. Ezt követően az énekesnő megszabadult eljegyzési gyűrűjétől és barátai is azt hintették el a sajtóban, hogy komoly problémáik vannak, amikre ha nem találnak megoldást, szakítanak

Az énekesnő most megtörte a csendet és az Idolatornek adott interjújából kiderül: szó sincs szakításról, továbbra is tervben van az esküvő és Jake-kel közösen tervezik a jövőt.

Vicces ez az egész, mert amikor a vőlegényem megkérte a kezem, szó sem volt arról, hogy már másnap összeházasodunk. Úgy érezte, nem elég az, ha a barátnőjének nevezhet. Úgy érezte, ezzel alulértékeli a kapcsolatunkat. Akárcsak én, ő is imádta, hogy a menyasszonyának és nem a barátnőjének szólíthat

– nyilatkozta Jesy, és így folytatta:

Ez olyan édes! Nem sietünk sehova. Szeretnénk körbeutazni a világot együtt. Olyan sok mindent szeretnénk még csinálni közösen, de jelen pillanatban a karrierünkre koncentrálunk. Egyáltalán nem sietünk. Úgy vélem, tudni fogjuk, mikor jön el a házasság ideje, az esküvőnk pedig bensőséges lesz. Nagyon szeretjük egymást, de majd csak akkor kelünk egybe, ha annak eljön az ideje.

via Sugarscape

 

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek

Advertisement