Starity

Hazánkban is elérhetőek a legdivatosabb szépségápolási termékek – I. rész

2016. november 18. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jó árban elérhetőek a szezon legdivatosabb szépségápolási termékei online felületen.

hirdetés

Karácsonyra vagy magadnak keresel ajándékot? Érdemes megnézned a megújult iparfumeria.hu, a Notino.hu, kínálatát, hiszen egészen biztosan megtalálod a legtesthezállóbbat. Megannyi akciós termék közül válogathatsz, azonban a legtöbb márka jóval áron alul érhető el az online felületen, a minőség pedig, mint mindig, most is garantált.

Parfüm

A Starity.hu szerkesztőinek kedvenc termékei a tél folyamán:

1. Victoria's Secret Sexy Little Things Noir Tease

Érdekel, milyen illatuk lehet az angyaloknak? A Victoria's Secret Sexy Little Things parfümje egészen biztosan megközelíti azt. Játékos, könnyed, és elképesztően nőies: talán ezek a szavak jellemzik a legjobban a márka illatát, így nem csoda, hogy világszerte ez az egyik legkedveltebb darabjuk.

Ár: 13430ft
Mennyiség: 100ml
Összetevők, meghatározó illatok: alma, vanília, bergamott – gyümölcsös, édeskés, citrusos, friss, fűszeres illat

» Victoria's Secret Sexy Little Things Noir Tease

2. Guess Seductive eau de toilette

Ha minőségi, de megfizethető illatot keresel, a Guess a partnered lesz benne. A Seductive egészen biztosan kiemeli szépségedet, és a legtöbb ember azonosulni tud vele.

Ár: 4500ft
Mennyiség: 75ml
Összetevők, meghatározó illatok: vanília, tömjén, kasmírfa, írisz, narancsvirág, jázmin, fekete ribizli – virágos, fás illat

» Guess Seductive eau de toilette

3. Katy Perry's Mad Potion eau de parfum

Ha tél, akkor Katy Perry Mad Potion illata. Két fújás elég a termékből, hogy egész nap illatozz tőle, friss, fűszeres összetevői pedig egészen biztosan színt varázsolnak a komor, hideg napokba.

Ár: 5450ft
Mennyiség: 50ml
Összetevők, meghatározó illatok: alma, bazsarózsa, orchidea, bourbon vanília, jázmin, vanília, borostyán, pézsma 

» Katy Perry – Mad Potion
» Még több parfüm!

4. Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Texture száraz sampon

Hamar zsírosodó hajra kínál megoldást a száraz sampon, azonban jót igen nehéz találni. A Schwarzkopf Professional természetesen itt sem okoz csalódást, hiszen kevés is elég a látványos változásért, így nem kell minden másnap a zuhany alá dugni a fejedet!

Ár: 2190Ft
Mennyiség: 300ml

» Schwarzkopf száraz sampon
» Schwarzkopf Professional

5. Tangle Teezer

Akinek könnyen gubancolódik a haja, az tudja, hogy a fésülködés a nap egyik legfájdalmasabb pillanata. Melyik lány nem találkozott még a borzalmas kefékkel, amik egyenesen kitépik a szálakat, nem kifésülik, így napi szinten bogarászhatjuk ki a beleragadt hajcsomóinkat. A Tangle Teezer erre kínált forradalmi megoldást, így mondhatni, minden nőnek ez egy kötelező darab. Tépés nélkül varázsolja simává és fényessé a hajad, amitől egészségesnek és erősnek fog tűnni.

Ár: 2400Ft

» Tangle Teezer
» Még több Tangle Teezer termék!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek