Starity

Tippek karácsonyra: ezek a legvágyottabb ajándékok idén világszerte – I. rész

2016. november 18. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A karácsony szinte már az ajtón kopogtat, azonban még nem késő meglepni a szeretteidet az idei év legvágyottabb termékeivel.

hirdetés

Egy fórumozó állította össze, mikre vágynak idén a fiatalok, most pedig mi is bemutatjuk számotokra.

1. Polaroid kamera

Hódít a '90-es évek őrület világszerte, így a polaroid kamera is visszatért a divatba. A celebek s fiatalok között is egyre népszerűbb, hogy az elkészült polaroidot fotózzák le és töltik fel Instagramra az emléket, így egy ilyen készülék biztosan nagy örömet okoznak a fa alatt.

» Ár: 23889FT
» Forgalmazó: MediaMarkt
» Márka: FUJI FILM
» Link!

2. Harry Potter és az Elátkozott Gyermek

Visszatért a Harry Potter láz is az új könyvvel, így tinik ezrei rohamozták meg a könyvesboltokat világszerte. Aki még nem szerezte be, annak biztosan nagy örömet okozna a varázslatos történet.

» Ár: 3221FT
» Forgalmazó: Libri
» Link!

3. Cuki téli pizsama

Szinte bármelyik lányt levehetjük a lábáról egy puha, aranyos pizsamával a hideg napokon. A Tesco F&F márkája is rengeteg különleges darabot tartogat számunkra, de akár a Women's Secretbe is érdemes lehet elérni.

» Ár: 3-tól 10 ezer forintig

4. Határidőnapló

Ötletes határidőnapló / naptár bármelyik összeszedettebb ismerősünknek jó meglepetés lehet, főleg, ha valami kreatívabbat választunk.

Ebayen több ezer közül válogathatunk mindenféle árkategóriában, ingyenes szállítással: Harry Potteres, madaras, de akár Disney-s is előugrik.

» Link!

5. Kylie Cosmetics

A Jenner lány kozmetikai márkája napjaink egyik legvágyottabbá nőtte ki magát. Egy lipkit 29 dollár, a szájfények 15 dollártól kezdődnek, míg a folyékony rúzsok ceruza nélkül 17 dollárba kerülnek. Nemzetközi szállítás ingyenes 60 dollártól, és körülbelül 10 munkanapot vesz igénybe.

» Link!

6. Divatos plüssállatok

A H&M az ünnepek alkalmával kiadott egy aranyos plüssállat kollekciót, ami nemcsak a gyerekeknek okozhat örömet. 

» Ár: 2990Ft
» Link!

7. Ebay ecsetkészlet

Sminkimádó ismerősünket egészen biztosan le tudjuk venni a lábáról ezzel az ecsetkészlettel, ami a legkedveltebb most a beauty-bloggerek körében. 

A szállítás többnyire ingyenes.

» Ár: 2500-tól 5000 forintig
» Link!

8. Lady Gaga – Joanne

Gaga lemeze nemrég jelent meg, így friss és ropogós, s egészen biztosan nem minden rajongója szerezte még be. Ha bejön az erős női vokál némi countryval keverve, ez a CD csak rád vár.

Ugyanígy említhetjük a Little Mix – Glory Days felvételét, vagy éppen Tove Lo Lady Woodját.

» Ár: 5690Ft
» Forgalmazó: MediaMarkt
» Link!

9. Victoria's Secret köntös

A Victoria's Secret szinte minden lány kedvenc fehérnemű márkája, így karácsonykor nagyon felkapottak a köntöseik, amelyek szaténból készülnek. Egy ilyenben egészen biztosan angyalnak érezheti magát a viselője!

» Ár: 18399Ft
» Link!

10. A legújabb iPhone

Természetesen idén is a legnépszerűbb termékek közé tartoznak az elektronikai felszerelések, s ezen belül is a legvágyottabbak közé tartozik az Apple.

A legújabb készülékük az iPhone 7, aminek a modellje már öt színben kapható 32 gigától.

» Kezdőár: 255990Ft
» Forgalmazó: minden telekommunikációs cég (Telekom, Vodafone, Telenor) & Apple.hu

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek