Starity

Döbbenetes! Ezeket eddig biztosan nem tudtad Dwayne Johnsonról!

2016. november 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei év legszexibb pasijának választott színész immár húsz éve van a köztudatban, ám még mindig vannak olyan titkai, melyeket legnagyobb rajongói közül is csak kevesen ismernek.

hirdetés
Döbbenetes! Ezeket eddig biztosan nem tudtad Dwayne Johnsonról!

1. Birkózó családból származik

Az köztudott a színészről, hogy birkózóként kezdte a karrierjét – innen ered The Rock (A Szikla) beceneve is –, azt azonban talán csak kevesen tudják, hogy a küzdősport iránti szeretete mélyebben gyökerzik, hiszen nagypapája ("High Chief" Peter Maivia), édesapja (Rocky Johnson) és unokatestvére (Roman Reigns) is egyaránt a birkózás szerelmesei.

2. Kriminológiából diplomázott

Dwayne álma az volt, hogy egyszer az NFL futballcsapatban játszik majd, ám egy sérülés következtében erről le kellett tennie, így új szakma után nézett és végül kriminológiából szerzett diplomát 1995-ben Miamiban.

3. Megírta a saját memoárját

Ma már biztosan több írnivalója lenne, ám 2000-ben elkészítette a The Rock Says (A Szikla megmondja) című emlékiratát Joseph Layden közreműködésével.

4. Tizennégy évesen veszítette el a szüzességét

Ugyan a színész nagyon visszafogott életet él, nem titkolja, hogy minden hülyeségben benne van, fiatalon pedig egyenesen bohó volt. Életrajzi könyvében például elárulta, hogy élete első légyottjára tizennégy éves korában egy parkban került sor egy Maria nevű lánnyal. A legdurvább az egészben, hogy ráadásul az aktus közben lefékezett mellettük egy rendőrautó és közölték velük, hogy ideje továbbállni, amennyiben szeretnék megúszni a büntetést.

5. Énekesként is kipróbálta magát

A sokoldalú Johnson mindig is egy energiabomba volt, így nem csoda, hogy egyszer az éneklésre is ráfanyalodott és készített egy közös dalt Wyclef Jeannel It Doesn't Matter címmel, valamint az ahhoz készült videoklipben is vendégszerepelt.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek