Starity

Készül Anette Olzon és Jani Liimatainen közös albuma

2016. november 20. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre jelenik meg a két zenész első közös albuma, Nettie pedig már stúdióba is vonult felvenni a dalokat.

hirdetés

Néhány hónapja számoltunk be arról, miszerint a Nightwish egykori énekesnője hivatalosan is visszatért a metalzenei szintérre, ugyanis amellett, hogy visszatért egykori zenekarához, az Alison Avenuehoz – amely egyébként már gőzerőkkel dolgozik új szerzeményein –, új projekten dolgozik a Sonata Arctica egykori gitárosával, Jani Liimatainennel.

Az akkori közleményben arról is értesülhettünk, hogy első közös korongjuk a jövő év folyamán fog majd az üzletek polcaira kerülni. Továbbá megtudhattuk azt is, hogy a két zenész régi közösen dédelgetett álmát váltotta valóra, ugyanis mindketten hosszú évek óta nagy rajongói a másik munkásságának, és mindig is szerettek volna együtt dolgozni. Elmondásuk szerint az első lemezük egy fülbemászó, dallamos és egyben sokatmondó, lényegretörő dalokat tartalmazó anyag lesz.

A svéd énekesnő a minap posztolt hivatalos Instagram-profilján keresztül néhány fotót, amelyek a stúdió falain belül készültek, így ennek fényében megtudhattuk, hogy Nettie már fel is énekelt néhány dalt a 2017-ben érkező korongról, melyek rögzítését nagyon élvezte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek