Starity

Megérkezett a Dark Sarah második albuma

2016. november 20. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felhőtlen a boldogság a Dark Sarah háza táján, ugyanis november 18-án került a boltok polcaira második lemezük.

hirdetés
Megérkezett a Dark Sarah második albuma
Fotó: Kristiina Lehto

November 18-án véget ért a várakozás, ugynais a Heidi Parviainen vezette formáció piacra dobta második albumát, a The Puzzle-t. Az újdonságot elsőként a Little Man című dal és a hozzá készült kisfilm harangozta be, majd október 18-án már az első duettnek is fültanúi lehettünk, ugyanis debütált a Charlotte Wesselsszel rögzített Aquarium, ami egy csodálatos dalszöveges kisfilm keretein belül érhető el.

Néhány napja újabb duett került bemutatásra a JP Leppäluotoval rögzített Dance With The Dragon képében, ami egy különleges kisfilm képében került fel a csapat hivatalos YouTube-csatornájára, és szinte azonnal hatalmas sikert aratott világszerte. Mint már említettük, a zenekar albuma két napja jelent meg, melynek kapcsán a szoprán dalospacsirta egy kisebb interjút is adott a Heavy Music HQ nevezetű lapnak, melyben elárulta, hogy hatalmas köszönettel tartozik rajongóinak, akik a kezdetektől fogva támogatták őt és újdonsült legénységét.

Az Amberian Dawn egykori énekesnője továbbá arra is kitért, hogy még mielőtt beindult volna zenei karrierje pedagógiát tanult a tamperei egyetemen, ezért nagyon szeretne visszatérni az intézménybe, hogy befejezhesse tanulmányait és lediplomázzon.

Az album borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek