Starity

Kiderült, Kylie Jenner miért nem vett részt az American Music Awardson

2016. november 21. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a szerettei közül többen is tiszteletüket tették a díjátadón, ő mégis kénytelen volt távol maradni.

hirdetés
Kiderült, Kylie Jenner miért nem vett részt az American Music Awardson
Fotó: Instagram / Kylie Jenner

Ha valaki, akkor Kylie Jenner tudja, hogyan kell bulizni, ez alkalommal azonban mégsem tehette, ugyanis vészhelyzet állt elő – máshol volt rá szükség. Rajongói aggódva érdeklődtek a népszerű tévésztárnál, miért maradt távol, kérdéseikre pedig a Twitteren kaptak választ Kylie-tól.

Azok kedvéért, akik kérdezték.. Terveztem, hogy részt veszek az American Music Awardson, de Bambinál [Kylie kutyája – a szerk.] beindult a szülés, így itthon maradtam, hogy vigyázzak a kicsikre

– írta Kylie, nem sokkal később pedig meg is mutatta az újszülött kölyökkutyákat.

Igen, nagyon aranyosak és csodálatos tapasztalat volt [világra segíteni őket]. Egyelőre adtam nevet nekik. Szeretném előtte megismerni a személyiségüket. Két kiskutya. Mindkettejüket meg fogom tartani.

Az este folyamán a kisebbik Jenner-lány végül arról számolt be, hogy a piciknek a Blue és a Fawn nevet választotta, születésüket pedig úgy jellemezte, mint a legjobb balesetet, ami valaha történt.

Fotók: Snapchat / Kylie Jenner

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek