Starity

Weisz Fannit eljegyezték, családja mégsem örül a hírnek

2016. november 21. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves modell ujjára nemrég gyűrűt húzott szerelme, Péter, a Weisz család azonban nem örül annak, hogy a lány férjhez akar menni.

hirdetés
Weisz Fannit eljegyezték, családja mégsem örül a hírnek
Fotó: Facebook / Weisz Fanni

A Bors hozta nyilvánosságra, miszerint Weisz Fanni igent mondott párjának, amikor a fiú megkérte a kezét, a hír azonban sokakat aggodalommal tölt el. A modell családja ugyanis úgy véli, Péter nincs jó hatással Fannira, aki valamilyen oknál fogva nemcsak a családjával, hanem a barátaival is megszakította a kapcsolatot.

A fiatalok egyébként négy éve alkotnak egy párt, Péter pedig mindenben támogatja Fannit – kedvéért még a jelbeszédet is elsajátította, hiszen a lány köztudottan hallássérült. A szerelmeseket a minap a fent említett lap egyik munkatársa kapta lencsevégre egy bolt megnyitó ünnepségén, ahol láthatóan nagy volt az egyetértés közöttük, Péter pedig abban is segített menyasszonyának, hogy kommunikálni tudjon rajongóival.

A Bors természetesen megkérdezte őket arról, hogy mi ez a nagy viszály köztük és Fanni családja között, de egyikük sem szerette volna kommentálni a dolgot. Saját bevallásuk szerint a koholt vádakkal illették őket, amikor úgy nyilatkoztak róluk, hogy futó viszony van köztük, hiszen évek óta együtt vannak és boldogok, eljegyzésükre pedig három hónappal ezelőtt került sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek