Starity

Nehéz kedvencet választani! Ezekben a csodás outfitekben jelent meg Gigi Hadid az AMA-n

2016. november 21. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnap este megrendezésre került díjátadó gálán a 21 éves szupermodell volt az egyik házigazda.

hirdetés

Gigi Hadid napról napra egyre népszerűbb! Ezt bizonyítja az is, hogy az idei American Music Awards szervezői rábízták az esemény házigadájának szerepét, a modell pedig remekül helyt állt a közel sem egyszerű feladatban. Az est folyamán hat különböző outfitet viselt, mi pedig elhoztuk nektek, hátha segítetek nekünk kedvencet választani közülük. Íme!

1. Talpig csipkében

Az eseményre ebben a hófehér, lágy esésű Roberto Cavalli-ruhában érkezett a gyönyörű modell, melyhez haját elegánsan hátrafésültette. Ami sminkjét illeti, a kevesebb több elvet részesítette előnyben: mivel szemhéjára világos árnyalatú festék került, ajkaira helyezte a hangsúlyt.

2. A piros az igazi

Gigi is azon lányok táborátba tartozik, akiknek szem-, haj- és bőrszínüknek köszönhetően szinte minden árnyalat jól áll, így az est folyamán bevállalt egy nagyon hagsúlyos, különleges szabású, csillogó Versacét is, ami önmagában is felért egy mesés ékszerrel.

3. Sportos lazaság

Hogy ne csak az elegáns, hanem a kissé sportosabb vonalat is népszerűsítse, Gigi magára öltötte ezt fekete-fehér színkombinációjú, különleges anyagok díszítette Julien MacDonald-darabot is, mellyel bebizonyította, hogy egy profi modell egy kissé nehezebben viselhető összeállításban is képes tündökölni.

4. Elegáns nude

Kétségtelen, hogy a rendezvény során viselt szettjei közül kiemelkedik ez a mélyen dekoltált, hüllőmintájú, nude árnyalatú kisestélyi, melyet szintén a fent említett Julien MacDonald álmodott meg. A különleges szabásvonalú ruha nemcsak Gigi törékeny, elefántcsontszínű bőrét, hanem csodás alakját is kiemelte.

5. Démoni fekete

Az alapszínek között a feketének is helyet kellett kapnia a gálán, így a választás erre a földig érő, különlegesen dekoltált, magasan felsliccelt, válltöméses ruhára esett, amely igazán felnőttes, érett megjelenést kölcsönzött a pimaszul fiatal szőkeségnek.

6. Szexi ezüst

Úttörő módon Gigi egy egyszerűségében nagyszerű, áttetsző ezüstös kezeslábast is magára öltött, ami egyszerre volt sportosan elegáns és kényelmesen laza. A kreáció áttetsző volta miatt minden valószínűség szerint jó néhány férfi fantáziáját megmozgatta a modell, akinek szíve azonban csak Zayn Malikért dobog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek