Starity

Ajándék a javából! Ezzel lepte meg Kylie Jenner Tygát

2016. november 21. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper november 19-én ünnepelte 27. születésnapját, mely alkalomból csodás ajándékkal lepte őt meg nyolc évvel fiatalabb szerelme.

hirdetés

Ahogy Tyga sem fukarkodott, amikor Kylie szülinapjáról volt szó, most a lányon volt a sor, hogy elkápráztassa szerelmét. A rapper születésnapját egy romantikus vacsorával és egy fergeteges hangulatú bulival ünnepelték, Kylie pedig emellett néhány erotikus képpel is kedveskedett párjának. Ha ez nem lett volna elég, a 19 éves tévésztár egy méregdrága, 60 karátos gyémántokkal díszített karkötőt is ajándékozott Tygának, aki odáig volt és vissza a mesés ékszerért.

A pár egyébként három éve randevúzik, bár idén – ha csak rövid időre is – szakítottak. Hamar kiderült azonban, hogy nem bírják egymás nélkül, így várható volt, hogy előbb-utóbb kibékülnek. Kapcsolatuk azóta is harmonikus, mi több, egyesek úgy vélik, az eljegyzés sincs már messze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek