Starity

Különleges kiadvánnyal készül a Powerwolf

2016. november 21. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Júliusban debütált a csapat legújabb DVD-je, ma pedig bejelentették, hogy jövőre újabb kiadvánnyal lepik meg közönségüket.

hirdetés
Különleges kiadvánnyal készül a Powerwolf
Fotó: Tim Tronckoe

Tavaly debütált a zenekar legújabb lemeze Blessed & Possessed címen, melynek népszerűsítő koncertkörútja jelenleg is tart. A Dorn Attila által vezetett zenekar természetesen nem vesztegette idejét, ugyanis elárulták, hogy egy DVD-n is dolgoznak, amely végül július 29-én jelent meg The Metal Mass – Live néven.

A német farkasok jelenleg is a fent említett lemezzel járják a világot, ám ezúttal sem tétlenkednek, ugyanis alig néhány órája bejelentették, hogy egy koncertlemezt dobnak majd piacra, amely ismételten a Blessed & Possessed elnevezést kapta, és január 6-án kerül majd az üzletek polcaira. A kiadvány különlegessége abban rejlik, hogy két CD-t tartalmaz, valamint egy bónusz korongot Preaching at the breeze címmel, és a 2015-ös Summerbrezze fesztiválon adott fellépésüket foglalja magába.

A srácok egyébként ismételten visszatérnek Magyarországra egy fergeteges koncert erejéig, melyre január 22-én kerül sor az Epica, valamint a Beyond The Black zenekarok társaságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek