Starity

Kínos! Így üdvözölte egymást Niall Horan és Zayn Malik az AMA-n

2016. november 21. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a két énekes öt éven át „élt együtt” és töltötték egymás társaságában idejük 90%-át, mostanra annyira eltávolodtak, mintha soha nem is lettek volna barátok.

hirdetés

Öt év bizony hosszú idő még barátok között is, de úgy tűnik, Niall Horan és Zayn Malik esetében nem múlt el nyomtalanul az elmúlt húsz hónap. Utóbbi ugyanis ennyi ideje döntött úgy, hogy elhagyja a One Directiont és a saját lábára áll. Zayn azóta sikeresen beindította szólókarrierjét, ezzel párhuzamosan pedig több ízben is kritizálta egykori bandáját, hangot adva annak, mennyire rosszul érezte magát énekestársai közöttük.

Niall ezzel szemben csak a közelmúltban mutatta be első szólószerzeményét, ami hatalmas siker lett világszerte. Amikor a tegnap esti American Music Awardson meglátta a tömegben egykori barátját, udvariasan odalépett hozzá egy kézfogás erejéig és már tovább is állt. Zayn sem erőltette a beszélgetést, láthatóan nem különösebben hatotta meg, hogy újra láthatta Niallt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek