Starity

Ma döntenek a mentorok a versenyzők sorsáról

2010. október 10. 10:10   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mostani hétvégén dupla részben sugárzott X-Faktor mai adásában döntenek arról a mentorok, hogy kit juttatnak tovább a saját csapatukból – hatból hármat elküldenek. A mai adás 20.00-kor kezdődik az RTL Klubon.

hirdetés
Ma döntenek a mentorok a versenyzők sorsáról

Elérkeztünk a mai naphoz, egyben az X-Faktor eddigi legizgalmasabb részéhez: ugyanis ma derül ki, hogy a mentorok a saját csapataikból kit szretnének továbbjuttatni, s kit küldenek el.

Talán mindenki ugyanazon a véleményen van, a legnehezebb dolga Geszti Péter mentornak lesz, aki a lányok közül fog ma három embert hazaküldeni. Sokan gondolkodóba estek, hogy vajon miért egyből hármat? Hiszen mindegyik lány csodás, bár a döntés nem ránk nehezkedik, mégis tudjuk, milyen nehéz lehet éppen most megfelezni a versenyt. Gesztit Falusi Mariann segíti.

Nem kevésbé könnyű Keresztes Ildikó énekesnőnek sem, de segítségére sietett Ádok Zoli, aki szintén énekes. A művésznőnek a fiúk csapatából kell elküldeni szintén három versenyzőt.

Malek Miklós és segítőtársa, Malek Andrea – aki meg is hatódott az egyik produkción – a csapatok közül választanak ki három továbbjutót, nekik sincsen könnyebb dolguk, mint a többieknek.

Nagy Feró a Back II Back zenekar énekese, Abebe Dániel azaz Bebe segítségével dönt majd ma a 25 év felettiek sorsáról, az eredményeket itt is kíváncsian várja mindenki – itt is vannak kedvencek, ismerősök, rokonok, barátok, akik bejutottak a legjobb 24 közé. 

Mára már viszont csak 12 marad, jövő héten pedig élő adások.

Az X-Faktor ma 20.00 órai kezdéssel startol az RTL Klubon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek