Starity

Két év házasság után beadta a válókeresetet Naya Rivera

2016. november 22. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő alaposan meglepte rajongóit, hiszen csak négy hónappal ezelőtt ünnepelték második évfordulójukat a férjével.

hirdetés

Nekik sem sikerült! A TMZ hozta elsőként nyilvánosságra, hogy november 15-ei dátummal Naya Rivera beadta a válókeresetet férje, Ryan Dorsey ellen a Los Angeles-i Megyei Bíróságon. A pár közös megegyezéssel döntött a válás mellett, gyermeküket, az egyéves Josey Hollis Dorsey-t pedig közösen nevelik majd.

Hosszú és alapos megfontolás után úgy döntöttünk, véget vetünk a házasságunknak. Az elsődleges célunk továbbra is az marad, hogy a legjobb körülményeket biztosítsuk gyönyörű közös fiunknak. Igyekszünk jól megoldani a közös gyereknevelést. Mindenkitől a magánéletünk tiszteletben tartását szeretnénk kérni ebben a nehéz időszakban

– olvasható a pár által kiadott nyilatkozatban.

A pár egyébként 2014-ben, nem sokkal azután kezdett randevúzni, hogy a színésznő felbontotta Big Seanhoz fűződő eljegyzését. Esküvőjükre néhány hónappal később, júliusban került sor, a következő év februárjában pedig már arról szóltak a híradások, hogy szülői örömök elé néznek. Josey 2015 szeptemberében jött világra, és értesüléseink szerint Naya felügyelete alatt marad, amíg a bíróság másképp nem határoz. 

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek