Starity

Mi történik Kanye Westtel? A rapper lemondta a turnéját, majd beutaltatta magát a kórházba

2016. november 22. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányairól híres rapper alaposan meglepett mindenkit, miután lemondta Saint Pablo elnevezésű turnéja fennmaradó állomásait.

hirdetés

Kanye West eredetileg az év végéig be volt táblázva, számtalan fellépésen kellett volna eleget tennie olyan amerikai nagyvárosokban, mint Washington, Toronto, Dallas, Denver vagy Houston, amikor úgy döntött, fittyet hány a menetrendre és mindenféle indoklás nélkül lemondta a koncerteket. 

A rapper szombaton Sacramentóban lépett fel, ahol nemcsak megrövidítette a műsort, hanem váratlanul politizálni kezdett, majd Beyoncét és Jay Z-t kezdte szidni, akik egyébként régi jó barátai, ám köztudott, hogy az utóbbi időben volt köztük némi mosolyszünet – ezek után meg pláne nem csoda, ha nem vágynak a társaságára.

Beyoncé, megsértettél, mert azt hallottam, azt mondtad, hogy nem lépsz addig színpadra, amíg meg nem nyered az év videója címet ellenem vagy a Hotline Bling ellen. Ne is próbáljátok cseszegetni Beyoncét. Ő klassz. Taylor Swift is klassz. Mind jó emberek vagyunk. Emberek vagyunk. (...) Engem azért küldtek ide, hogy igazságot szolgáltassak nektek, még ha ezzel veszélyeztetem is az életemet, a sikeremet és a karrieremet. Jay Z, hívj fel, tesó! Még nem tetted meg. Jay Z, hívj fel, Jay Z. Tudom, hogy vannak gyilkosaid. Kérlek, ne küldd rám őket! Csak hívj fel és beszéljünk, mint férfi a férfival

– magyarázta a történtek előtt értetlenül álló tömegnek Kanye. 

Tegnap este azonban belátta a rapper, hogy valami baj van, így kihívta magához a mentőket és beutaltatta magát a kórházba, ahol az E! Online egyik forrása szerint kimerültség miatt kezelik. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek