Starity

Mariah Carey összezuhant, amiért exe mással alapít családot helyette

2016. november 22. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehéz idők járnak a Grammy-díjas énekesnőre: nem sokkal azután, hogy milliárdos vőlegénye ejtette, exférje is nélküle tervez családot alapítani.

hirdetés

Mariah Carey-vel múlt hónapban szakított James Packer, de úgy tűnik, már nem is miatta bánkódik az énekesnő, sokkal inkább exférje, Nick Cannon után, akitől két gyermeke is született. A minap ugyanis az a hír járta be a sajtót, hogy a férfi hamarosan apa lesz – volt barátnője, Brittany Bell a közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

A várandósság híre állítólag érzékenyen érintette Mariah-t, hiszen fáj neki mások boldogságát látni azután, hogy kútba esett a várva várt esküvője, amire már hónapok óta lázasan készült. Az Entertainment Weekly úgy tudja, hogy az énekesnő 50 millió dollárnyi (~ 14 milliárd forint) „kellemetlenségi díjat” számoltatna fel Packerrel, amiért lemondta az esküvőt, valamint igényt tart arra a 10 millió dollár (~ 3 milliárd forint) értékű eljegyzési gyűrűre is, amivel a férfi megkérte a kezét, ezzel pedig lezártnak is tekintené a szakítást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek