Starity

Másfél hónappal a szülés után újra csúcsformában van Candice Swanepoel

2016. november 23. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű dél-afrikai modell máris visszanyerte irigylésre méltó alakját.

hirdetés

Candice Swanepoel október 5-én adott életet vőlegényével, Hermann Nicolival közös első gyermekének, így nem is lehetne most boldogabb. A gyönyörű modell ugyan jelenleg az anyaságnak szenteli mindennapjait, de nem mulasztott el harcba szállni a várandósság során rátapadt kilókkal sem, most pedig ugyanolyan csinos, mint mielőtt megfogant volna szerelme gyümölcse, a kis Anacã.

Mindannyian, akik a reflektorfényben élünk, megkapjuk a szükséges segítséget, hogy kézben tartsuk a dolgokat. Azt hiszem, az emberek belefáradtak abba a szenzációba, hogy [a mi világunkban] mindenki olyan hamar ledobja a pluszkilókat, de ez is csak azért lehetséges, mert ott vagyunk kint, a kirakatban. Táplálkozási szakértők, dietetikusok és edzők segítenek nekünk. Megvannak a magunk időbeosztásaik és dadák segítenek a gyerekeink körüli feladatok ellátásban. Olyan emberek vesznek körül minket, akik lehetővé teszik számunkra, hogy ismét formába hozzuk magunkat. Mindenesetre senkinek nem szabad azt éreznie, hogy ez a normális vagy hogy ez egyáltalán realisztikus

– nyilatkozta a szőke szépség a Today című talk show-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek