Starity

Ezekre a sztárokra kerestek rá a legtöbben idén

2016. november 23. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem az év végére értünk, így az elmúlt hónapokban is bőven volt ki és mi iránt érdeklődnünk, a Google pedig természetesen ezúttal is összeállította a szokásos listát, hogy az idei évben, mely hírességekre kerestek rá a legtöbben.

hirdetés

15. Rihanna

A gyönyörű barbadosi énekesnő idén is szolgáltatott pletykálnivalóval a sajtónak. Hazánkban leginkább botrányos szigetes fellépése volt a téma vele kapcsolatban, de magánélete is foglalkoztatta a rajongókat, hiszen ha csak rövid időre is, de felvállalta Drake-hez fűződő kapcsolatát. Igaz, azóta szakítottak, de ettől függetlenül is töretlen RiRi népszerűsége.

14. Ryan Reynolds

Blake Lively férje is sikeres évet zár idén, amit nagyrészt a februárban a mozikba került Deadpoolnak köszönhet. Emellett ismét apa is lett a színészből, ugyanis felesége a közelmúltban adott életet második közös gyermeküknek.

13. David Bowie

Sajnos Davidre idén nem elsősorban sikerei, hanem váratlanul bekövetkezett halála miatt voltak kíváncsiak az emberek. A színész-énekes ugyanis január 8-án, 69. születésnapján dobta piacra utolsó (25.) stúdiólemezét, ám ennek sikerét már nem élhette meg, ugyanis két nappal később májdaganat következtében elhunyt.

12. Beyoncé

A többszörös Grammy-díjas énekesnő három év kihagyás után idén tért vissza legújabb, Lemonade című nagylemezével, ami őrült ütemben fogyott a rajongók körében, akárcsak azt azt népszerűsíti fellépéssorozatra, a Formation World Tourra szóló jegyek. Magánélete is téma volt: többször felmerült a pletyka, hogy megromlott Jay Z-hez fűződő viszonya, a rossz nyelvek pedig a válás pedzegették, ami végül nem következett be. És akkor még nem is említettük a Super Bowlt, a plágiumbortányt és azt, hogy magyar designer tervezte kreációba bújtatta habtestét!

11. Britney Spears

A pop hercenője sem unatkozott idén, hiszen augusztusban jelentette meg kilencedik korongját Glory címmel – két dalhoz, a Make Me...-hez és a Slumber Partyhoz videoklipet is forgatott. Utóbbi annyira szexire sikerült, hogy azóta is téma a világsajtóban. Sajnos a szerelemben nem volt ilyen szerencsés, bár ideje sem nagyon volt randizni, hiszen állandó fellépései voltak / vannak Las Vegas-i rezidenciájában.

10. Tyga

Ha valaki, akkor Tyga bizony tudja, hogyan tartsa fenn a nyilvánosság figyelmét. A rapperre elsősorban barátnője, Kylie Jenner által voltak kíváncsiak az emberek: legtöbbet azzal foglalkoztak, melyikük mivel lepte meg a másikat, de szakításuk és békülésük is vetett fel kérdéseket, nem is beszélve Tyga csalfaságáról és arról, hogy állítólag egy fiatalkorú lányt is fel akart csípni barátnője háta mögött. A magyar fanatikusoknak is okozott meglepetéseket a rapper, aki hazai fellépésre Kylie-t is elhozta magával.

9. Justin Bieber

Az idei év biztosan nem Biebsé volt, hiszen bár nagy sikerrel promózta tavaly megjelent stúdióalbumát, alapos visszhangot váltott ki a közöségéből azzal, hogy többször is azt hangoztatta, mennyire unja már a szeretetüket. Emellett lemondta a Meet & Greeteket, több fellépését is félbeszakította fanatikusai őrjöngése miatt és kisebb idegösszeroppanást kapott. Ha mindez nem volna elég, exe, Selena Gomez újból kikosarazta, később pedig nyilvános vitába is keveredtek, melynek nyomán Instagram-fiókját is megszüntette.

8. Prince

Bowie-hoz hasonlóan Prince is a halálával keltett feltűnést, amit ópiáttúladagolás idézett elő. Ahogy oly sok zenei legendához hasonlóan, tragikus vége még híresebbé tette – már ha ez egyáltalán lehetséges.

7. Rob Kardashian és Blac Chyna

Amerika 2007 óta Kardashian-lázban ég és ez most, kilenc évvel később sem változott. Idén volt is miről beszélni velük kapcsolatban, hiszen a „K” betűs lányok után Rob is szolgáltatott pletykatémát, amikor összejött féltestvére, Kylie Jenner barátjának, Tygának az exével, Blac Chyna modellel. Kapcsolatuk hamar komolyra fordult: három hónapon belül nemcsak gyűrűt húzott a lány ujjára, hanem teherbe is ejtette. A szerelemgyerek másfél hete jött világra.

6. Kanye West

Ha már Kardashianéknál tartunk, Kim férje, a rapper Kanye is érdekesnek tűnt az internetezők számra, bár nevéhez idén sokkal inkább botrányok, mint sikerek társultak. A rapper év elején újra harcba szállt Taylor Swifttel, majd felszólította a Facebook alapítóját, Mark Zuckerberget, hogy segítsen anyagi problémái megoldásában. Ezt követte a Famous című szerzeményéhez készült videoklip által kirobbant botrány, majd összerúgta a port Jay Z-vel, jelenleg pedig kimerültség miatt kórházi ápolásra szorul, ahová azután utaltatta be magát, hogy lemondta idei fellépéseit.

5. Taylor Swift

Míg tavaly sikereitől volt hangos a sajtó, idén a magánéletén csámcsogott mindenki. Taylor ugyanis 2016-ban jobbára jól megérdemelt szabadságát élvezte, valamint elkezdett dolgozni legújabb nagylemezén is, melyhez saját tapasztalataiból merített. Tegyük hozzá, hogy volt is miből, hiszen két nagy publicitású kapcsolata ért véget idén: nem sokkal első évfordulójuk után kiadta Calvin Harris útját, majd összeszűrte a levet Tim Hiddlestonnal, de néhány hónapnál tovább nem bírták együtt. Ehhez jött még a Kardashian-West-féle botrány, így szabadság ide vagy oda, ő sem unatkozott.

4. Johnny Depp és Amber Heard

A színészpáros az egész világot meglepte, amikor kiderült, hogy egy év házasság után elválnak. Ez ugyan még a kisebbik baj lett volna, ám az egykori szerelmesek heteken át vagdalkoztak és egyre csúnyább botrányok kerültek napvilágra kapcsolatukat illetően. Végül megállapodtak, így lezárult a lejáratókampány is.

3. Kim Kardashian

Az elmúlt tíz évben mit sem lankadt az emberek érdeklődése Kim Kardashian felé, igaz, a tévésztár bőven tesz is azért, hogy felhívja magára a figyelmet. Nehéz lenne megmondani, mi volt az izgalmasabb hír vele kapcsolatban idén. Év elején még újszülött fia, Saint miatt volt izgalmas, ezt követte a fogyásával kapcsolatos pletyka és a nyilvános meztelenkedés miatti botrány, de rendesen „nyírta” Taylor Swiftet is. Az év második felében párizsi rablásával került a címlapokra, ami miatt pánikbetegség alakult ki nála.

2. Hillary Clinton

Amerika idén nagy feladatot kapott: elnököt kellett választaniuk. A két legnagyobb esélyes, Hillary Clinton és Donald Trump minden eszközzel harcolt egymás ellen és bár míg előbbi bizonyult esélyesnek (számtalan híresség támogatását élvezte), utóbbi került ki győztesként.

1. Donald Trump

A fentiek tekintetében nem csoda, ha mindenki arra volt kíváncsi, ki is ez a bizonyos multimilliárdos, aki mindenféle politikai tapasztalat nélkül lesz az Amerikai Egyesült Államok következő elnöke. A férfi botrányainál talán a családja érdekesebb – ki tudja, talán ők lesznek a következő Kardashianék...

via The Richest

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek