Starity

A Little Mix nagyon szeretne carpool karaoke-zni

2016. november 23. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lányok már szót is ejtettek kívánságukról James Cordennek, aki egyelőre semmit nem tudott ígérni nekik.

hirdetés
A Little Mix nagyon szeretne carpool karaoke-zni
Fotó: YouTube

A The Late Late Show említésekor valamennyiünk előtt megjelenik James Corden, akinek arcával és nevével immár egybeolvadt a Carpool Karaoke is. A brit származású műsorvezető az elmúlt évben számtalan A-listás hírességet kocsikáztatott meg a show keretein belül, így nem csoda, ha a Little Mix tagjai is tűkön ülve várták, mikor kerül rájuk a sor. Mivel ez nem érkezett el, megkeresték Cordent és a tudomására hozták, hogy szeretnének a vendégei lenni.

Megkérdeztük Jamest, mi a véleménye arról, ha mi is szerepelnénk a műsorban, és ő azt mondta, nagyon szeretne velünk dolgozni, így most arra várunk, mikor fog ez megvalósulni

– nyilatkozta Jesy Nelson a Digital Spynak.

A népszerű lánybanda egyébként jövőre amúgy is több időt tölt majd a tengerentúlon, mint egyébként, ugyanis az Egyesült Állmokban fogják népszerűsíteni Glory Days című korongjukat Ariana Grande társaságában, így valószínűleg nem esik majd nehezükre beugrani a műsorba, amikor a CBS csatorna vezetősége zölt utat ad nekik és Jamesnek a közös munkát illetően.

via Sugarscape

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek